Een bende glazenwassers, die bij vrouwen aanbellen en vragen om seks, is actief in de regio Den Bosch. Het gaat om een bende van meerdere mannen.

Afgelopen vrijdag kwamen de eerste meldingen binnen van buurtbewoners. Glazenwassers belden aan en vroegen aan hen om de ramen te wassen. Als de 'alleen maar vrouwelijke bewoners' dat niet wilden, vroegen ze of ze binnen 'even een glaasje water' mochten drinken of naar de wc konden. 

Werkwijze

Eenmaal binnen kwam de man op de proppen met de vraag of de vrouw seks met hem wenste. Als de vrouwen vertelden dat zij geen seks wilden, ging de man er vandoor. ,,Eenmaal is een vrouw toch aangeraakt en vertrok de man daarna'', aldus de politie. 

Waarschijnlijk waren de glazenwassers met meerdere personen, die afzonderlijk van elkaar door de wijk liepen. Een getuige noteerde een kenteken van de auto waarin de mannen wegreden.

De politie onderzoekt deze zaak nog, maar er is al wel bekend dat deze mannen ook in andere steden in Nederland op deze manier actief zijn geweest.

Bron: AD.nl

Wat vind jij van dit bericht?

Facebook reacties (reageer ook!)